Торт з невагомим бісквітом із додаванням кориці, кремом на основі чаю з бергамотом та карамелізованим мигдалем
МОЛОКО КОРОВ’ЯЧЕ ПРЯЖЕНЕ, цукор білий, МАСЛО СОЛОДКОВЕРШКОВЕ 72,5%, вода підготовлена, БІЛОК ЯЄЧНИЙ, МИГДАЛЬ, БОРОШНО ПШЕНИЧНЕ В/Г, ЖОВТОК ЯЄЧНИЙ, цукрова пудра, олія рослинна (соняшникова), МОЛОКО КОРОВ’ЯЧЕ ЗГУЩЕНЕ ВАРЕНЕ 2,0%, чай чорний з бергамотом, крохмаль кукурудзяний, журавлина свіжа, цукрова пудра нетануча, розпушувач, кориця мелена, лимонна кислота Алергени виділені великими літерами
96 годин при температурі від +2 до +6˚С
тут скоро з'явиться детальна інформація