Традиційний болгарський торт, що готують до всіх свят, як у пострадянських країнах Наполеон. Ми ж готуємо цей торт за фамільною рецептурою нашого друга із міста Варна
Оформлення ягодами, пряниками, живими квітами, топперами та іншими декоративними елементами обговорюється і сплачується окремо.
Можливе відхилення ваги готового торту +/-10%
ВЕРШКИ З КОРОВ’ЯЧОГО МОЛОКА 30%, ШОКОЛАД ЧОРНИЙ 56%, цукор білий, БІЛОК ЯЄЧНИЙ, ВОЛОСЬКИЙ ГОРІХ, БОРОШНО ПШЕНИЧНЕ В/Г, журавлина свіжа, цукрова пудра, вода підготовлена, лимонна кислота
Алергени виділені великими літерами
96 години при температурі від +2 до +6˚С
тут скоро з'явиться детальна інформація
В складі виробу є волоський горіх.
Ми закуповуємо виключно очищені половинки волоського горіху,
проте, на жаль, навіть це не гарантує на 100% повну відсутність уламків скорлупи та перетинок горіхів.
Просимо Вас звернути на це увагу!