Торт з кокосовим бісквітом, соковитою пропиткою з кокосового молока і у поєднанні з ожиновим кремом на основі крем-сиру із цільною ягодою – смак солодкого Каталонського міста і його найколоритнішого місця – ринку La Boqueria.
цукор білий, СИР ВЕРШКОВИЙ 65%, ожина заморож., цукрова пудра, МАСЛО СОЛОДКОВЕРШКОВЕ 72,5%, БОРОШНО ПШЕНИЧНЕ В/Г, БІЛОК ЯЄЧНИЙ, олія рослинна (соняшникова), ЖОВТОК ЯЄЧНИЙ, МОЛОКО КОРОВ’ЯЧЕ 3,2%, кокосове молоко, кокосова стружка, сік лимона, крохмаль кукурудзяний, смородина заморож., розпушувач Алергени виділені великими літерами
60 години при температурі від +2 до +6˚С
тут скоро з'явиться детальна інформація