Ніжний торт з банановим бісквітом і вершково-банановим кремом, покритий глазур'ю з солоною карамеллю
банан, цукор білий, ВЕРШКИ З КОРОВ’ЯЧОГО МОЛОКА 35%, МОЛОКО КОРОВ’ЯЧЕ 3,2%, БІЛОК ЯЄЧНИЙ, МАСЛО СОЛОДКОВЕРШКОВЕ 72,5%, БОРОШНО ПШЕНИЧНЕ В/Г, вода підготовлена, ВЕРШКИ З КОРОВ’ЯЧОГО МОЛОКА 30%, ЖОВТОК ЯЄЧНИЙ, МОЛОКО КОРОВ’ЯЧЕ ЗГУЩЕНЕ ВАРЕНЕ 2,0%, СИР ВЕРШКОВИЙ 65%, олія рослинна (соняшникова), крохмаль кукурудзяний, цукрова пудра, сік лимона, розпушувач, цукор ванільний, желатин, лимонна кислота, мускатний горіх, сіль Алергени виділені великими літерами
72 години при температурі від +2 до +6˚С
тут скоро з'явиться детальна інформація